Home Colectiv Instructiuni Arhiva Contact
 

Lucrarile studentilor sunt incadrate in aceasta colectie de working papers intrucat acestea prezinta rezultate intermediare sau finale ale cercetarii, ce sunt publicate pentru a incuraja schimbul de idei capabil sa contribuie la dezvoltarea de noi opinii si abordari ale unor problematici ce preocupa lumea stiintifica nationala si internationala.

Toate drepturile asupra lucrarilor acestei colectii sunt rezervate in exclusivitate studentilor ce au calitatea de autori. Ca urmare, lucrarile trebuie sa fie citate in mod corespunzator potrivit bunelor practici internationale.

Constatarile, interpretarile, punctele de vedere si concluziile exprimate in fiecare lucrare din aceasta colectie apartin in intregime autorului/ilor. Acestea nu reprezinta punctul de vedere al cadrelor didactice coordonatoare sau al Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Autorul/ii isi asuma intreaga responsabilitate pentru ideile exprimate, pentru originalitatea materialului si pentru sursele bibliografice mentionate.

Fiecare lucrare din aceasta colectie respecta formatul stabilit ce este disponibil aici.

 

 

 

 

 

ABC-ul Lumii Financiare FABBV