Home Colectiv Instructiuni Arhiva Contact
 

Colectia de working papers ABC-ul LUMII FINANCIARE cuprinde lucrarile studentilor Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Aceasta colectie cu aparitie anuala asigura diseminarea rezultatelor cercetarii intreprinse de studenti sub coordonarea cadrelor didactice ale celor doua departamente ale facultatii (Departamentul de Finante; Departamentul Moneda si Banci).

Toate drepturile asupra lucrarilor acestei colectii sunt rezervate in exclusivitate studentilor ce au calitatea de autori. Ca urmare, lucrarile trebuie sa fie citate în mod corespunzator potrivit bunelor practici internationale.

Constatarile, interpretarile, punctele de vedere şi concluziile exprimate in fiecare lucrare din aceasta colectie apartin in intregime autorului/ilor. Acestea nu reprezinta punctul de vedere al cadrelor didactice coordonatoare sau al Facultatii de Finante, Asiguraări, Banci si Burse de Valori din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti.

Autorul/ii isi asuma intreaga responsabilitate pentru ideile exprimate, pentru originalitatea materialului si pentru sursele bibliografice mentionate.

Editura ASE
Piata Romana nr. 6, sector 1, Bucuresti, Romania - cod 010374
www.ase.ro; www.editura.ase.ro
Email: editura@ase.ro

 

 

 

 

ABC-ul Lumii Financiare FABBV